Sfaturi cum sa alegi corect aparatele electrocasnice nelipsite din nicio casa

Bine ai venit pe "Cum sa alegi"!


Acest site, doreste sa te ajute in luarea unei decizii corecte in alegerea unui aparat electrocasnic, mai ales ca nu-l cumperi pentru o zi sau doua, ci de multe ori chiar pentru o viata.
Astfel, doresc sa-ti prezint principalele caracteristici, dar si avantajele si dezavantajele celor mai folosite aparate electrocasnice din orice gospodarie.
Sper ca acest site sa-ti fie de ajutor.
Daca ti-a folosit, te rog da un share.

Aragazul
La alegerea unui aragaz, trebuie sa tineti cont de cateva criterii foarte importante.
Primul, si cel decisiv cred eu ca este bugetul de care dispuneti.
Al doilea este marimea spatiului bucatariei. 
Bucataria este cea mai des folosita camera din intreaga casa. Asa ca spatiul sau trebuie pretuit si compartimentat cu mare grija. Daca ai aici tineti masina de spalat, masa, scaunele, dulapurile si, evident, chiuveta, spatiul este primul criteriu pe care trebuie sa-l ai in vedere cand alegi noul aragaz.
Citeste mai mult

Aspiratorul
Criteriile absolut necesare pe care trebuie sa le indeplineasca un aspirator de calitate, sunt: puterea de absorbtie, gradul de filtrare, sacul sau recipientul de praf, accesoriile.
In cazul unui aspirator, puterea motorului nu este direct proportionala cu puterea de absorbtie. Ceea ce conteaza de fapt, este puterea de absorbtie. Valori "normale" incep cu 330W si se termina pe la 450W, in functie de producator. Un client avizat ar trebui sa intrebe vanzatorul care este aceasta valoare si sa aleaga aspiratorul pe acest criteriu.

Televizorul
Exista foarte multe modele de televizoare disponibile pe piata, iar acest lucru face alegerea ceva mai dificila. Cum stim care este modelul potrivit pentru noi ? Pentru a simplifica decizia, am decis sa va impartasesc experienta mea in materie de televizoare si, mai mult decat atat, sa o rezum la cele 3 aspecte esentiale pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand doriti sa achizitionati televizor.

Frigiderul 
Frigiderul este produsul electrocasnic cel mai important din bucătărie, mai important decât orice alt aparat electrocasnic.Frigiderele ne permit să păstrăm alimentele noastre proaspete, şi posibilitatea să mergem la cumpărături o dată pe săptămână în loc de o dată pe zi.

Masina de spalat
Pentru ca este unul din aparatele electrocasnice importante ale unei gospodarii, masina de spalat trebuie sa fie o investitie pe termen lung. Stiind cat de importanta este o asemenea decizie, am realizat acest material, care sper sa va va usureze alegerea.

Am incercat sa identific cat mai multe criterii, astfel incat dupa parcurgerea acestui articol sa alegeti produsul care vi se potriveste cel mai bine.
Citeste mai mult

Fierul de calcat
Aspectul atragator, functiile complexe si pretul fac dificila alegerea fierului de calcat ideal.
Pentru a va elucida in aceasta privinta, aflati care sunt calitatile pe care ar trebui sa le aiba un fier de calcat. Citeste mai mult


Uscatorul de parUscatorul de par a devenit unul din aparatele electrocasnice de nelipsit, mai ales pentru femei.
Cateva criterii pe care trebuie sa le aveti in vedere la alegerea acestui aparat sunt: