Sfaturi cum sa alegi corect aparatele electrocasnice nelipsite din nicio casa

Cum să alegi placa de întins părul

Cum să alegi placa de întins părul
Cum să alegi placa de întins părul

Cum să alegi placa de întins părul

Parul frumos are nevoie de o ingrijire corespunzatoare pentru a arata impecabil. Dar, pentru a realiza acest lucru ai nevoie de produse special create, de cea mai noua tehnologie. Pe piata se gasesc, la ora actuala, o multime de produse care sa faca viata mai usoara femeilor si care sa le ofere aspectul dorit intr-un timp cat mai scurt. In aceasta categorie intra si placa de intins parul, cunoscuta si sub denumirea de baby liss.

Iata cateva considerente pe care ar trebui sa le iei in calcul atunci cand iti alegi o placa de intins parul:

1 Pretul: este bine sa achizitionezi o placa de intins parul de buna calitate, care sa nu iti distruga parul. Asadar, nu incerca sa te pacalesti spunandu-ti ca toate aparatele sunt la fel si ca pretul este dat doar de brand. Nu da bani putini pe o placa de intins parul deoarece de calitatea acesteia depinde frumusetea parului tau. Totusi, nu arunca banii pe fereastra cheltuind mai mult decat se merita.

2 Nivelurile de incalzire: alege o placa de intins parul careia ii poti seta gradele. Daca parul tau este fragil, nu ai nevoie de o placa a carei temperatura este fixata din fabrica la 210 grade pentru ca in scurt timp iti vei distruge parul. De asemenea, daca parul tau este unul dificil, carliontat, greu de coafat, nu vei putea face nimic cu o placa setata pe 120 de grade.

3 In functie de textura parului:
Pentru parul normal: 180 – 190 oC 
Par dificil, carliontat, greu de coafat: 190 – 220 oC 
Par fragil, subtire: maxim 170 oC. 
4 Timpul de incalzire: este indicat sa cumperi o placa de par care se incalzeste, daca nu instantaneu, cel putin in 20 de secunde. In mod sigur nu vei fi incatata sa fii nevoita sa astepti 10 minute sa se incalzeasca placa, in conditiile in care ai nevoie de o coafura rapida.

4. Steampod - placa de întins părul cu abur

Este vorba de primul instrument pentru indreptarea parului pe baza de abur, rezultatul colaborarii dintre doua branduri cu expertiza recunoscuta la nivel mondial, L’Oréal Professionnelsi Rowenta. 
Dupa cum ii sugereaza si numele, Steampod este primul instrument pentru indreptarea parului care degaja un flux continuu de abur sub presiune, cu ajutorul unui generator de abur integrat. Ce inseamna asta?
Ei bine, placile high-tech, din ceramica anodizata, flexibile, ajuta la distribuirea uniforma a aburului si la netezirea perfecta a parului de la radacina firului de par pana la varfuri. Aburul previne socul termic, hidrateaza cuticula si conduce tehnologia Pro-Keratina in interiorul fibrei, pentru a o regenera in profunzime. Dotat cu un pieptane ultra fin, detasabil, un accesoriu util pentru descurcarea parului si pentru distribuirea uniforma a suvitelor de par la contactul cu placa, Steampod are in plus si un sistem pentru demineralizarea apei la degajarea aburului si cinci trepte de temperatura (intre170-210° C), in functie de coafura pe care doresti sa o realizezi si de sensibilitatea parului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu