Sfaturi cum sa alegi corect aparatele electrocasnice nelipsite din nicio casa

Cum să alegi frigiderul

cum sa alegi frigiderul
Cum să alegi frigiderul

Cum să alegi frigiderul

Frigiderul este produsul electrocasnic cel mai important din bucătărie, mai important decât orice alt aparat electrocasnic.Frigiderele ne permit să păstrăm alimentele noastre proaspete, şi posibilitatea să mergem la cumpărături o dată pe săptămână în loc de o dată pe zi.

Multor dintre noi achiziţionarea unui frigider ne pare o procedură complicată şi complexă, motivele fiind variate. Există mai multe tipuri de frigidere şi alegerea între ele nu este deloc simplă.

Frigiderele sunt aparate electrocasnice relativ scumpe şi, probabil, faptul că se presupune că ar trebui sa ne servească timp de mulţi ani, ne exprimă îngrijorarea, uneori, înainte de achiziţionare.
Acest ghid încearca să simplifice procesul de cumpărare pentru tine şi te  ajută să selectazi tipul de frigider care ti va potriveste cel mai bine în bucătărie.

Toate marcile cunoscute sunt bune....
Trebuie sa te gindesti de ce ai mai mare nevoie...caci sunt cu congelatorul sus sau jos.... depinde daca pui sau nu pe iarna. Cunosc multe persoane care au luat cu multe sertare de congelator si atunci e mai mica partea de frigider...adica destul de ingust si acum le pare rau....
Du-te la magazine, uita-te citeva zile atent,compara pina alegi.

Eu as face asa: as stabili care parte imi trebuie mai mare (congelator-frigider), apoi cat de mare sa fie fiecare, sa aiba garantie cat mai mare (trei ani, de ex), dezghetare automata (macar frigider), daca mai am bani, sa aiba doua compresoare.

Dupa aia ma uit la marca, macar sa fi auzit de ea...

Primul şi cel mai important lucru pe care trebuie sa-l ţi minte înainte de a cumpăra un frigider – trebuie sa verifici opţiunile de plasare pe care le ai, cu alte cuvinte, dimensiunile optime pentru tine ale frigiderului. Acest aspect este cu atât mai important, dacă ai puţin spaţiu în bucătărie şi dacă nu ai loc pentru deschiderea laterală a uşii frigiderului. În acest caz, trebuie să te mulţumesti cu un model de frigider cu dimensiuni mai mici, chiar dacă este mai puţin impresionant şi arată mai puţin prestigios.

Dacă vrei sa plasezi frigiderul lângă perete, trebuie să verifici deschiderea uşii, pentru a nu împiedica introducerea şi eliminarea produselor. Spre deosebire de acest tip, sunt frigidere situate în mijlocul bucătăriei care au două uşi laterale şi care se deschid larg în ambele părţi.

La fel, trebuie să măsori înălţimea, lăţimea şi adâncimea frigiderului, şi să decizi cu privire la măsurile adecvate pentru tine, astfel încât să poti începe căutarea unui model potrivit scopurilor tale.
De asemenea, este foarte recomandat să măsori dimensiunile uşilor de intrare prin care va fi adus frigiderul. Nu este deloc plăcută situaţia, în care frigiderul care se potriveşte locului ales, dar nu poate în nici într-un caz adus prin uşa de intrare.

Un alt criteriu foarte important este consumul de energie,adică care este cantitatea de energie electrică utilizată de frigider. Această cifră depinde de capacitatea frigiderului. Probabil că, deoarece frigiderul este un dispozitiv conectat permanent la energie electrică, trebuie să ne asigurăm că are consumul de energie cât mai redus posibil.
Uneori este mai bine să investim un pic mai mult la achiziţionarea unui frigider, pentru a economisi costurile ulterioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu