Sfaturi cum sa alegi corect aparatele electrocasnice nelipsite din nicio casa

Cum să alegi uscătorul de păr

Cum să alegi uscătorul de păr
Cum să alegi uscătorul de păr

Cum să alegi uscătorul de păr

Uscatorul de par a devenit unul din aparatele electrocasnice de nelipsit, mai ales pentru femei.
Cateva criterii pe care trebuie sa le aveti in vedere la alegerea acestui aparat sunt:

Puterea
Este simplu: cu cât are o putere mai mare, cu atât usucă părul mai repede. Un uscător de păr eficient trebuie să aibă cel puţin 1.000 W. 

Aer cald sau rece?
Dacă părul tău este uscat şi degradat, orientează-te spre un uscător de păr care are opţiunea de aer rece sau are cel puţin posibilitatea de a schimba gradul de căldură. Aerul fierbinte distruge părul şi-l face să arate tern.

Lungimea cablului
Este destul de neplăcut să vrei să te uiţi într-o oglindă, iar lungimea cablului să nu-ţi permită asta. Alege un uscător de păr care are un cablu mai lung de doi metri.

Vitezele
De obicei, aparatele de uscat parul au mai multe viteze. Ia in considerare acest aspect atunci cand pleci in cautarea unui uscator. Este recomandat ca aparatul sa aiba macar doua nivele de putere, fiind astfel mult mai util, mai ales in momentele in care te grabesti.

Accesoriile 
Acestea sunt cele mai importante atunci când alegi un uscător de păr. Ondulare, volum sau îndreptare: alege-l în funcţie de nevoile tale. Dacă ai părul ondulat, de exemplu, îţi trebuie un uscător cu difuzor. Astfel, obţii bucle frumoase şi volum.

Greutatea
Desi la prima vedere nu pare un lucru important, greutatea uscatorului de par este un detaliu care trebuie luat in seama. Un aparat cu o greutate mare iti va provoca dureri ale mainilor, facand astfel incomoda uscarea parului.

Preţul
Consideră-l o investiţie pe termen lung şi nu te zgârci când vine vorba despre bani. Important este să aibă toate accesoriile de care ai nevoie.

Tehnologia contează?
Expus la temperaturi mari, părul îşi pierde vitalitatea. Pentru a evita această problemă, există uscătoare de păr care eliberează ioni negativi. Aceştia pătrund în firul de păr şi îl hidratează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu